2021-07-03
Tea Set (3PM - 6PM)*逢一至五下午茶时段,跟餐饮品一律减$10*1. 日式叉烧猪骨汤乌冬 ($38)猪骨味够浓,乌冬弹牙,日式叉烧相对粗糙少少2. 叉烧忌廉鸡汤意粉 ($42)叉烧有惊喜,够香口又唔会好韧。反而个汤底相对淡味咗咗少少,意粉用咗扁意粉,不过就唔太入味3. 冰摇蜜桃红茶 ($40*)是次最钟意嘅item!好香蜜桃味,唔会太甜,而且仲有粒粒蜜桃肉喺底,好钟意好钟意!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)4. 冻棉花糖朱古力 ($44*)意外地唔甜,不过感觉入面有啲水同朱古力分离嘅感觉,呢个价钱可以有其他更好嘅选择整体嚟讲,呢个tea set价钱算系不过不失啦~份量嚟讲亦系正正常常嘅下午茶份量,同预期差唔多。而我地去𠮶日可能因为人手不足嘅关系,好多枱食完嘅碗碟都未执,而枱面亦有啲渍,同张云石枱有啲格格不入( ・᷄ὢ・᷅ ) 不过店员好有礼貌,而且清洁嘅时候都有用酒精喷下再抹,所以相信卫生方面系无问题嘅!下午茶时段顾客唔多,同朋友坐底倾计都系舒服嘅!
*逢一至五下午茶时段,跟餐饮品一律减$10*
1. 日式叉烧猪骨汤乌冬 ($38)
猪骨味够浓,乌冬弹牙,日式叉烧相对粗糙少少
2. 叉烧忌廉鸡汤意粉 ($42)
3. 冰摇蜜桃红茶 ($40*)
4. 冻棉花糖朱古力 ($44*)
下午茶时段顾客唔多,同朋友坐底倾计都系舒服嘅!