2022-09-30
Y So Tasty坐落尖沙咀,环境舒服,依家又做紧英超,呢度有得睇波,陪屋企人/另一半黎就岩晒!🤭手工啤🍻呢度依家做紧promotion,手工啤只系$38/一罐,听店员讲每一期都会有唔同嘅promotion,特别系而家开始播英超,就出咗呢个promotion。其中一个店员推介期间限定,全球限量手工啤,系龟波气功💥龙珠迷必叫,啤酒口感好丰富,一路饮都有唔同嘅感觉,饮到最后会有少少苦涩味,但整体都香醇好饮!西班牙伊比利亚猪肋排配秘制烧烤酱$298🍖猪肋排分量十足,岩晒多啲人一齐食一齐share,烧烤酱好浓味,岩晒重口味人士,啲酱同猪肋骨好夹,猪肉肉质又腍身,唔会干柴咁,好好食呀!珍珠带子蚬肉配海胆酱忌廉意大利饭$208🍚鲜甜嘅海胆酱充满成个饭,而且海胆意大利饭系出面比较少见,啲饭每一粒都有满满既海胆香,完全唔腥臭,加上鲜甜带子同蚬肉,好食到不得之了!
手工啤🍻
西班牙伊比利亚猪肋排配秘制烧烤酱$298🍖