2023-06-05 510 浏览
今日又带埋爱犬QQ出发揾食今次去咗一间初开业可以带狗狗,之后唔得,到最近又可以啦☺️呢间系一家非常有特色嘅日式咖啡馆,佢融合咗水泥和木材元素,另外配上一些日式风格嘅布置,营造出一种自然感相结合嘅氛围。我点咗佢哋招牌菜,厚切日式猪扒三文治,这份三文治份量非常大,足以满足两个人嘅饥饿感,中间夹著的芝士和生菜,非常清爽,味道非常好,猪扒呈现粉嫩色,内里松软,绝不柴皮,非常好吃,外皮重好酥脆,另外加多一个松子烟三文鱼沙律,同埋冻番茄,已经好满足😌😌虽然话有话有冷气,但系门口大开,加上高高嘅楼底,系30几度嘅高温下,我都要等一等,冇咁热先会再去🤭🤭总的来说,Nomad餐厅的食物非常美味,而且份量非常足够。餐厅的氛围也很好,让人感到非常放松和自在。如果你正在寻找一家独特而美味的日式咖啡馆,Nomad餐厅是一个绝佳的选择。
今日又带埋爱犬QQ出发揾食
今次去咗一间初开业可以带狗狗,之后唔得,到最近又可以啦☺️
2023-06-02