2023-07-01 171 浏览
今日又带埋爱犬QQ出发揾食,去咗呢间开咗未够2个月嘅cafe。呢度都有少少旮旯,距离屯门巿中心都有一段距离,有啲隐世feel,店内外装修以绿色主打,室内有好多小盆栽放置著,一入去已经觉得好relax,有种脱离烦嚣的感觉,虽然店舖不大,可容纳大嘅20-30人,但系又唔会坐得好close。叫咗个牛扒all day breakfast,有个窝夫(个窝夫都几好食,加咗个枫糖酱系上面,咸咸甜甜咁)粟米,烟三文鱼,薯仔蛋沙律,原只芝士大啡菇,牛扒(我觉得牛扒望落都煎得几靓,但食落好似淡味咗啲)真系几丰富,食晒都饱,另外叫咗普通版ADB,分别系牛扒换咗肠仔,饮咗latte(咖啡合格)芒果梳打(梳打水用上泰国大象牌,好衬个环境,夏天饮都几爽😊)唔知系咪今日假期,坐落冇耐,已经好多客人到访,好快full house。走咗之后先发觉,原来佢哋个招牌系奶茶,一于下次再去试过🤭
走咗之后先发觉,原来佢哋个招牌系奶茶,一于下次再去试过🤭
2023-07-01