2016-11-04
呢个food court黎食过,因为第一次食时觉得太正,所以再一次同我最爱黎食,但今次有少少失望首先,我们系食韩国野,每人一碗香辣牛肉面,上一次食有两个完整的韩国面饼在一碗面,而且个面控制的时间系刚刚好,唔会好淋,食落弹牙,加上好多菜,汤底够香辣,牛的份量ok 所以今次再食,但系今晚个面份量一定冇两个(我同男朋友立即想大叫还我面饼),加上佢应该煮好左一段时间,一食落口已经少少淋,食到最尾碗面直头淋晒,菜依旧好多,汤底依旧香辣,牛稍为硬左少少,痴晒牙。另外仲有泡菜,我冇意见,因为本身我好憎泡菜,仲有两旧饭团仔,佢系类似盐油饭咁,再加上紫菜在面,我几钟意,但男朋友似乎一般。整体上同第一次食相比差左,但我会下次再食多次,睇下会不会有机场番番去第一次咁好食。