较早之前同朋友去食晚饭, 朋友提议去又一城的caffe habitu the table, 既然我都未试过这间, 今次就去试下啦~朋友话这里的All Day Dining几出名, 所以我地叫咗一个意式瑰丽风情班尼迪蛋配巴马火腿和黑松露.另外, 我地仲叫咗英式炸鱼薯条和菠菜软芝士云吞配露荀, 车厘茄和忌廉汁.饮品当然少不了, 我地点了冻朱古力.意式瑰丽风情班尼迪蛋配巴马火腿和黑松露个卖相几靓, 尤其是那双蛋最吸引我. 只蛋好滑, 加上配埋少许的黑松露, 味道刚刚好.我自己钟意配埋巴马火腿一齐食, 多重口感, 而薯仔和磨菇也好味道.英式炸鱼薯条的炸鱼外层好松脆, 唔会太厚, 内里的鱼也几滑. 而我自己钟意食粗薯条, 这个就啱我, 有口感, 又能食出薯仔味.我钟意食芝士, 所以也点了菠菜软芝士云吞. 这个是素食, 虽然有芝士, 但唔会觉得太肥腻, 我觉得芝士味唔够, 再浓一点会更好.冻朱古力好饮, 最重要是面头的忌廉, 这样会更香滑.这餐食得好满足呢~

饮品当然少不了, 我地点了冻朱古力.
意式瑰丽风情班尼迪蛋配巴马火腿和黑松露
英式炸鱼薯条
菠菜软芝士云吞配露荀, 车厘茄和忌廉汁
冻朱古力好饮, 最重要是面头的忌廉, 这样会更香滑.
冻朱古力
这餐食得好满足呢~
意式瑰丽风情班尼迪蛋配巴马火腿和黑松露
英式炸鱼薯条