2024-01-08
呢间餐厅有室外座位接待带住毛孩既客人🐶🐱而室内座位主要系卡位同榻榻米。⭐️轻悠时光Terrace in Picnic Time $138呢款系AIRSIDE分店限定。♥ 香糯紫薯米糕米糕清甜,带有淡淡紫薯香。♥ 玄米见脆牛油红豆饼外壳松脆,夹住红豆蓉、Cream同牛油,食落几夹,加埋玄米脆脆咬落更有层次感。♥ 海苔费南小蛋糕口感松软,表面有两条紫菜,一甜一咸,系惊喜配搭。♥ 软绵黄豆麻糬串麻糬软糯,唔会太甜。♥忌廉奶油菊花饼外壳都系松脆,夹住幼滑既Cream,食食下成件食晒🤭最后饮埋杯香浓既冷泡茶,唔怕会腻。⭐️烧酱油黑毛猪白切肉紫苏饭 $138黑毛猪好入味,肉质嫩滑,每块都会有一小粒软骨;紫苏饭系bb辣,饭粒细细,食落几有嚼劲,🐻一向麻麻地紫苏味但都觉得呢个饭既味道好夹。⭐️清甜柑橘窝夫 $98好有心思既摆盘,窝夫外脆内软,蛋味香浓,Cream既口感软滑同微甜,柑橘肉香甜多汁,柑橘酱味道浓郁。⭐️提拉米苏 $58口感好Creamy,咖啡味浓,饼底有别于一般做法浸淋晒,而系脆身,酒味几浓。⭐️济州柑橘乳酪 $68差唔多每枱都有叫呢杯Signature drink,饮到果肉粒粒,酸+甜=好饮。⭐️红
呢款系AIRSIDE分店限定。
♥ 香糯紫薯米糕
米糕清甜,带有淡淡紫薯香。
♥ 玄米见脆牛油红豆饼
外壳松脆,夹住红豆蓉、Cream同牛油,食落
几夹,加埋玄米脆脆咬落更有层次感。
♥ 海苔费南小蛋糕
口感松软,表面有两条紫菜,一甜一咸,系惊喜配搭。
♥ 软绵黄豆麻糬串
麻糬软糯,唔会太甜。
♥忌廉奶油菊花饼
外壳都系松脆,夹住幼滑既Cream,食食下成件食晒🤭
最后饮埋杯香浓既冷泡茶,唔怕会腻。
⭐️烧酱油黑毛猪白切肉紫苏饭 $138
⭐️清甜柑橘窝夫 $98
⭐️提拉米苏 $58
⭐️济州柑橘乳酪 $68
⭐️红豆抹茶牛乳冰 $52
绿茶味几浓,中间有红豆蓉,沙冰口感顺滑绵密,仲有d脆脆增加口感。