【Cafe 52】一直bookmark好耐想同我家毛孩来。今次衬Easter Long Weekend,又咁好天气,一齐enjoy下😁Menu上,有3款all day breakfast可跟饮品,其他食物都系Al la carte! 有sandwich, pasta, 小食!原先打算来试下个steak,但近排缩少左menu,冇咁多套餐选择了。希望迟下会加返多d Lunch Set 😋🍳 All day breakfast 丰富,如可用大少少既碟会更方便用餐~ 🍔 竹炭汉堡,burger没有竹签插住,有点难入手。虽然块扒应该有用左松肉粉腌制有点失望,但味道ok!薯条炸得刚刚好! 他们的咖啡也不错,nutty flavour ☕️ 鸡翼好味! 上桌热辣辣,肉质juicy,推介👍🏻Ai Ole, 蕃茄鸡肉长通粉,surprise整得好好味! 香叶+辣椒配搭好好😋📲 温馨提示,如想与毛孩一齐来,记得打电话book位喔!
【Cafe 52】

鸡翼好味! 上桌热辣辣,肉质juicy,推介👍🏻

📲 温馨提示,如想与毛孩一齐来,记得打电话book位喔!

• 香辣蜜糖烧鸡翼