2023-06-02
可以带埋宠物一起用膳既餐厅真系唔多,一知道呢间可以带宠物就即刻冲左入来,果然无令我失望。店铺真系好有心,连餐单都贴心制作宠物餐单,真系好感动。嘢食都好高质好出色,尤其是小食~☺️酥炸鱿鱼圈☺️炸粉唔会好厚,鱿鱼坚靭爽脆,口感好!☺️炸软壳蟹龙虾汁意大利饭☺️软壳蟹好出色,炸得香脆,龙虾汁送饭更加好食,perfect match!狗狗🐶系隔离闻到咁香咁吸引都好兴奋活泼~😌😌😘❤️☺️香辣蒜片蚬肉橄榄油炒意粉☺️蒜片爆炒之后爆香max,蚬肉都香辣鲜甜,份量大,好足料,用橄榄油炒都好健康,油脂相对上低啲,无咁油腻。☺️鹿儿岛紫薯鲜奶☺️紫薯绵密香甜,入口即溶,鲜奶都好醇滑,浓郁的香气令整个品尝体验更升华。☺️抹茶鲜奶☺️抹茶鲜奶拉花好靓,抹茶味浓,鲜奶好滑,整体唔会太苦太甜,甜度适中。暖暖地口感唔错,都keep到抹茶味。
炸粉唔会好厚,鱿鱼坚靭爽脆,口感好! ☺️炸软壳蟹龙虾汁意大利饭☺️
软壳蟹好出色,炸得香脆,龙虾汁送饭更加好食,perfect match!狗狗🐶系隔离闻到咁香咁吸引都好兴奋活泼~😌😌😘❤️ ☺️香辣蒜片蚬肉橄榄油炒意粉☺️
蒜片爆炒之后爆香max,蚬肉都香辣鲜甜,份量大,好足料,用橄榄油炒都好健康,油脂相对上低啲,无咁油腻。 ☺️鹿儿岛紫薯鲜奶☺️
紫薯绵密香甜,入口即溶,鲜奶都好醇滑,浓郁的香气令整个品尝体验更升华。 ☺️抹茶鲜奶☺️