餐厅: Simp.lane
资讯:

2022-12-15 277 浏览
自从养左猫猫之后我都好少去猫cafe lu, 惊自己只宝贝女闻到呷醋😂但见到猫店长阿里好型好靓,于是上左去探佢顺便食个饭~ 阿里好舒服咁训紧晏觉,我都唔敢整醒佢,唯有影下佢嘅美照自high一下🤩野食方面,都几多款下,有keto同normal拣,满足晒唔同人嘅喜好!✨厚切牛脷蒟蒻乌冬 - 汤底系蕃茄洋葱汤,清清地我几钟意,蒟蒻乌冬好有口感,牛脷整得够冧身同好香牛味👍✨芝士牛角酥窝夫配香滑炒蛋 - 大爱牛角窝夫,加埋芝士一齐整好夹,好香酥入味,薯条似系自己炸,几香脆🤩✨阿里夜市串烧 - 生酮系列之一,亦系餐厅新menu😻我地叫左秘制鸡翼,翠玉瓜串,盐烧虾串同牛柳粒~鸡翼腌得好入味;翠玉瓜好juicy; 虾肉几弹牙;牛柳粒唔会韧,好易入口🤤✨焙茶生酮卷 - 我同朋友都好like, 首先佢唔会好甜,同埋食到好香焙茶味,佢清得嚟都整到同normal版本好似😋

厚切牛脷蒟蒻乌冬

焙茶生酮卷