2021-12-01 24 浏览
今日朋友带咗我嚟上环呢间DK Cuppa Tea享受咗一个既relax 又好味嘅下午茶☕️餐厅为顾客设计咗一款小游戏,首先枱上面会有几张magic card ,先抽起一张,感觉就好似玩紧塔罗牌咁,店员会讲解一下你抽嘅卡牌代表啲乜,然后再喺个小木盒度拣一款自己喜欢嘅精油,再讲解两者之间嘅关连,最后会将精油滴落张卡牌度,全程都可以喺自己喜欢嘅气味环境下享受一个又靓又好味嘅下午茶天使下午茶:咸点~新猪肉牛角包蝴蝶飞舞杯(迷你法式三文治及玛德琳蛋糕)甜点~健康水果乳酪天使杯法国 CBD 朱古力蛋糕英式松饼 (配玫瑰酱)云雨香茶(CBD 有机菠萝椰子茶)食物外貌精致,款款都好吸引,新猪肉无油腻感,夹埋酥软牛角包🥐好味、玛德琳蛋糕好香杏仁味、乳酪天使杯入面有多款干果,口感丰富,酸酸甜甜好好味、朱古力蛋糕味道香浓唔会太甜、松饼配玫瑰酱清香酥脆、菠萝椰子茶加入CBD精油,有助舒缓、放松,入口带少少甜

天使下午茶:
咸点~
新猪肉牛角包

蝴蝶飞舞杯(迷你法式三文治及玛德琳蛋糕)
甜点~
健康水果乳酪天使杯

法国 CBD 朱古力蛋糕

英式松饼 (配玫瑰酱)

云雨香茶(CBD 有机菠萝椰子茶)

2021-11-30