2021-08-11
以前做小朋友嘅时候入主题乐园最怕喺园区内食野,因为一般价钱都实在太贵喇,成日都挨饿出返市区先食野。夏日炎炎,比太阳晒到脱哂水,要补充返啲能量同水份先可以继续行程💦 咁啱喺企鹅馆睇完可爱嘅南极小动物后,见到有间有冷气嘅餐厅就毫不犹豫同朋友一齐入去食野同抖下😇 好幸运地排左15分钟就入到去,侍应带我地去一个位置系同企鹅🐧距离好近 😱 本身谂住系充饥,冇谂过会见到企鹅😱 🍣 香煎三文鱼配柠檬牛油汁 $248🍛 吉列猪扒饭配鲜茄汁 $228食物方面,系以份量取胜,可以见到份吉列猪扒完美地盖过成一大碗饭,味道就唔会话去到返寻味嘅程度,but when you could dine with penguins, what more could you ask for? 🥲环境 score 11 out of 10 🐧💞
🍣 香煎三文鱼配柠檬牛油汁 $248
🍛 吉列猪扒饭配鲜茄汁 $228