2021-09-03 256 浏览
我都捉摸唔到Lion Rock系食咩菜,网上见佢又有中式又有西式又有日式,反正lunch time系日式😅精致日式午市套餐包括刺身、茶碗蒸、味噌汤、自选主菜及甜品,价钱$248起,Openrice订座仲有8折,酒店黎讲都几抵食。🥢鳗鱼定食鳗鱼定食既鳗鱼有啲咸,酱汁太浓,不过整体还不错。🥢日式吉列猪扒猪扒炸得香脆,系金黄色既,虽然冇吉列猪扒专门店好食,但都合格。🥢甜品甜品有3款:西瓜拼蜜瓜、豆腐慕丝蛋糕同黑糖蕨饼,豆腐蛋糕唔甜,几清几好食。食物中规中矩唔系大问题,可以环境搭救,但佢既食物甩唔到阵酒店味。即系上左架飞机,俾咩你食都系飞机餐既味。我食刺身既时候,就系食buffet刺身既味道。虽然酒店既服务系唔错,但系呢头对我超级nice,转个头大闹下属,我有啲精神分裂。

🥢鳗鱼定食
鳗鱼定食既鳗鱼有啲咸,酱汁太浓,不过整体还不错。

🥢日式吉列猪扒

🥢甜品