2021-08-28 1503 浏览
#pb食在佐敦旧区内的秋千cafe🎠New Cafe Alert 🚨✨其实都唔算好新 开左一个半月了🤪 呢间位于佐敦旧区内嘅cafe以墨绿色为主题 给予自然舒适、温暖感🥰 最特别莫过于Cafe内的秋千 打卡一流😍.佢主打Bagel 可以外卖番屋企食 款式日日唔同🤪 堂食有款特色Bagel 价钱$78-$118不等👍🏻 另外佢都有日式丼饭、Pasta、All-day Breakfast等 食物选择几多🥰🔹日式鳗鱼滑蛋海苔樱花虾贝果🥯海苔樱花虾Bagel就咁食已经好香 口感唔会好硬 够烟韧😍 中间嘅滑蛋、鳗鱼都好正😋 仲有配薯条 够哂饱🤪 不过$118感觉偏贵🙈🔹鲜玉子照烧牛脷丼🐮推介❤️ 牛脷份量好多 块块都大大块😍 而且煮到好淋好入味😋 吉穿中间只蛋 捞埋蛋黄汁一齐食 送饭一流👍🏻🔹水牛芝士罗勒松子酱卷通粉🍝卷通粉几特别👍🏻 呢款简简单单 味道刚好 唔会好浓味😋🔹Earl Grey Latte🍵味道偏淡 伯爵茶味唔算好出😐🔹Matcha Latte💚呢杯反而比较好 抹茶味都算浓👍🏻 不过个拉花就。。。🤪.整体食物质素唔错 照烧牛脷丼最有惊喜😍 而且食物选择好多元化 虽然位置唔太方便 但系
#pb食在佐敦

卷通粉几特别👍🏻 呢款简简单单 味道刚好 唔会好浓味😋

🔹Earl Grey Latte🍵
味道偏淡 伯爵茶味唔算好出😐
🔹Matcha Latte💚
呢杯反而比较好 抹茶味都算浓👍🏻 不过个拉花就。。。🤪

整体食物质素唔错 照烧牛脷丼最有惊喜😍 而且食物选择好多元化 虽然位置唔太方便 但系都会想去多次😋

秋千.在
佐敦文蔚街23号文苑楼地舖