餐厅: 天天素食
资讯:

2024-06-08 130 浏览
自从转左工作地点 少去左油塘之后已经两年无食今晚突然谂返起呢间斋舖 旧地重游 一样咁好食!最挂住系佢d甜酸斋 质感 甜酸度都系啱啱好斋鸭肾都好好食 够甜 不过色泽好似无以为咁红另外两年后再食佢无左双拼个选择最少一定要叫三拼 所以叫多左个斋叉烧都唔错 不过我都系中意甜酸斋多d今晚好肚饿 于是就叫多两件点心叫左件萝卜糕同芋角 两件都好好食萝卜糕因为系斋 无落腊肉所以第一啖会觉得无平时d萝卜糕咁香质地都偏硬但唔知点解愈食愈好食 可以encore芋角都系 第一印象觉得一般因为出面d脆脆无平时酒楼食果d咁多不过又系唔知点解愈食愈香 愈食愈好食我中意佢个馅 好足料有落d比d酱煮到入晒味既芋头(?)总之就好好食由于我堂食 所以阿姐帮我翻热但应该叮得唔够耐 所以都只系少少暖如果热d应该会再好食d我见佢d点心9蚊件 有个买4送1既优惠下次食试埋其他款先芋头糕 白菜饺 芝麻卷 腐皮卷果d我都想试
自从转左工作地点 少去左油塘之后已经两年无食
今晚突然谂返起呢间斋舖
旧地重游 一样咁好食!

最挂住系佢d甜酸斋 质感 甜酸度都系啱啱好

芋角都系 第一印象觉得一般
因为出面d脆脆无平时酒楼食果d咁多
不过又系唔知点解愈食愈香 愈食愈好食
我中意佢个馅 好足料
有落d比d酱煮到入晒味既芋头(?)
总之就好好食

由于我堂食 所以阿姐帮我翻热