2022-12-09 2555 浏览
自疫情之后已很久没来,今次难得同朋友们一同重游旧地🤣食物仍然没有令人失望😇食物一上枱,不用花很多时间就比我地ko晒。椒盐九肚鱼朋友觉得粉比鱼多😂,但好在我仍食到鱼🤣唔计呢样,其实都几香口😄小炒皇每次必点之选,够收获气,料够足👍金菇肥牛煲D汁完全渗入晒菇同牛度,够晒入味😋鼓椒炒蚬冇人投诉蚬未开已很好,因为食蚬好多地方都会比人投诉呢样野,都系炒得够获气同入味,d汁攞黎𩠌饭都几好😁黑椒薯仔牛柳粒唔使多讲✋薯仔同牛都煲得好冧,系大家既大爱黑椒咸猪手睇朋友分既时候就知佢好冧,而且好够黑椒味,汁又刚好,最后只剩返骨系度😂蒜蓉炒豆苗估唔到系最快比人食晒既一碟𩠌😂可能疫情关系,大家注意左健康,多左食菜🤣菜炒得够获气,充满香气和蒜味,又唔会过熟,好fresh🤩鱼香茄子都系要黎呢d地方食先够香😋之前系有食到个底太多油既情况,今次仲要改善左,真系估佢唔到,比个赞佢👍之后就系吹水一番,同生日蛋糕时间,由于呢度唔收切饼费,所以期望不要太高,最好如果要食蛋糕,自己自备胶叉😂同时可能疫情影响,人手可能少左,找人需要耐心等候😉
自疫情之后已很久没来,今次难得同朋友们一同重游旧地🤣

椒盐九肚鱼

小炒皇
每次必点之选,够收获气,料够足👍

金菇肥牛煲
D汁完全渗入晒菇同牛度,够晒入味😋

鼓椒炒蚬

黑椒薯仔牛柳粒
唔使多讲✋薯仔同牛都煲得好冧,系大家既大爱

蒜蓉炒豆苗
菜炒得够获气,充满香气和蒜味,又唔会过熟,好fresh🤩

鱼香茄子

同时可能疫情影响,人手可能少左,找人需要耐心等候😉
2022-12-06
庆祝纪念