2009-09-16 66 浏览
今日,有小小风雨,想起几个月前女友带过我来码头公园食饭,话过一定再来,咁Q股票Ray系i.f.c做,佢话收工去食饭,饮酒,一于推介吥!黄昏到来,微微海风,好正,但不及上次气氛热闹,小猫三四只,仲要无咗音乐,可能转咗老板,老友见面,梗系啤啤先啦,泰象同stella买2送1,底!!仲叫咗BBQ,田螺,焗带子同羊架(上次焗大虾好正,不过卖哂!)田螺 : 保持水准,赞!焗带子 : 新野,咁整法,第一次食,感觉良好,正!BBQ : 同上次有D分别,唔知系味师传唔同咗,卖相好差,烧到过哂火,黑啐啐,D牛肉好un,味道麻麻,因为烧到苦,只尤水细咗一倍夹超难食,唔明点解主打BBQ,但保持唔到水准.羊架 : O.K.啦,都系面头D酥皮黑漆漆,但肉味好,大大件,1旧水多D,底!!!7时多,正想埋单,见到D宾佬开Band,上次听过,超正,索性饮理野先走,D歌好正,但唔知点解同上次D气氛相差好远,可能因为个老板娘转咗,D侍应服务大不如前,仲记得上次有个四眼厨房佬同我地讲吥笑,(可能我女友识佢)好开心,最估唔到我女友话想听王菲,佢居然椤支吉他同D宾佬唱比我地听,仲唱得好正,超惊起.缌括 : 都O.K 但比起上
田螺 : 保持水准,赞!
焗带子 : 新野,咁整法,第一次食,感觉良好,正!

缌括 : 都O.K 但比起上次要扣好多分.
2009-09-07
$280 (其他)