2024-01-08 147 浏览
哗!真系要同大家讲下,这家店嘅小笼包,咬落去嘅时候啖啖肉汁四溢💦,皮薄汤多,咁滑咁韧,夹起嚟心都戚戚然,怕佢一个不小心就爆晒,但系呢度嘅手艺真系杠上,稳阵!加少少黑醋,味道即刻提升成个LEVEL!跟住就系酸辣汤年糕,佢哋材料真系满满噉嚟,一啖可能啖到冬菇木耳,一啖可能啖到豆腐肉丝,食落去又酸又辣又暖笠笠,年糕又Q又软,食到最后粒粒分明,冇得输!鸡丝粉皮就算凉咗都一样香口,鸡丝滑嫩,粉皮QQ,加埋啲麻酱同青瓜条,呢个口感同埋层次,食得我个面都开花咗😁。出面热到癫,行过去见到佢哋咁凉快,谂低一定要入去坐坐,今次食完真系冇失望,满足晒!下次一定仲要返嚟探下有冇更多嘅好嘢等紧我😍。