🍽️呢间餐厅嘅广岛蚝汤饭真系令我留下难忘印象—清新嘅汤底同埋蚝嘅鲜味撞埋一齐,几正!蚝嘅肉厚肥美,咬落去弹牙又入味,叫人一啖接一啖。啲米粒贴心咁煲到啱啱好,唔会太硬或太烂,脆米粒加分㖞,口感层次分明。🦑至于汁烧鱿鱼仔就啱哂钟意啖啖肉口感嘅朋友,酱汁香浓得嚟又唔会过于强势,好夹!不过,有少少胶质嘅感觉,好似未完全熟透,再改善下会更加完美。😒个人经验上,今次等菜等得有啲头大,让我有啲挂住。但店员服务唔错,体现咗港式嘅效率同埋解决问题嘅能力。呢个食评当然唔会唔提到招牌嘅鲷鱼汤饭,啱啱嘅咸香味道汁淋进米粒里面,每一啖饭都好食到停唔到口!总体黎讲,就算唔系专业饮食评论家,我都会话呢间系值得一试嘅地方,下次想同班Friend仔再黎嚟试下其他嘢!👍