2016-10-24
生baby 后便很难到外进食... 每次都急急忙忙... 难得放假相约三位好友要揾间舒服的餐厅 漫活一下叫三个set 可share慢煮牛面肉 $98牛面肉够林又入味,酱汁香浓,配菜的瓜爽口加埋香香的牛油薯蓉芝士牛肉汉堡 $82虽然唔系专门食汉堡 既餐厅 ,但都有板有眼 汉堡牛唔会实dic dic ~ 加埋配制酱汁 好juice 薯条都系即炸 又热又脆口烤鸭肉忌廉大通粉 $58忌廉汁好浓好厚身! 烤鸭肉切到粒粒 方便我咬 又唔靭。 不过我较钟意软身既长通粉 。如果通粉热些更好!我地所有set 都加$30 升级! 南瓜汤好热好浓郁既南瓜味 好正~ Rose smoothie 好令啊! 冰冻 滑滑既smoothie. Pineapple punch Iced oolong punch 三杯饮料都够晒大杯,又够冰凉,几位女生可以坐定定倾下计 咁就一个下午了
叫三个set 可share
慢煮牛面肉 $98 牛面肉够林又入味,酱汁香浓,配菜的瓜爽口加埋香香的牛油薯蓉
芝士牛肉汉堡 $82 虽然唔系专门食汉堡 既餐厅 ,但都有板有眼 汉堡牛唔会实dic dic ~ 加埋配制酱汁 好juice
薯条都系即炸 又热又脆口
烤鸭肉忌廉大通粉 $58 忌廉汁好浓好厚身! 烤鸭肉切到粒粒 方便我咬 又唔靭。 不过我较钟意软身既长通粉 。如果通粉热些更好!
我地所有set 都加$30 升级!
南瓜汤好热好浓郁既南瓜味 好正~
Rose smoothie