2023-02-15 41 浏览
同朋友玩完瑜伽🌻系附近揾下嘢食啦!手机睇到一间西式餐厅,有意粉,有扒,心血来潮想试,去到门口见到装修都几靓,好岩打卡既地方🤪咁就试一次🌸一入门口好好招呼,佢地员工好好礼貌,个个都态度好好,最后都有问我地有无其他需要,问佢有咩食物推介都介绍得好清楚,员工服务好细心,一望就知我要落单定埋单 👩‍🦳简单比几个好评先:☸️Cappuccino真系好好饮㖞,香醇丝滑口感,成杯饮晒😱☸️活 all day breakfast $138☸️☸️呢个份量来讲,足够我地两个人一齐share, 好好食㖞,我地一件不漏清碟🫡☸️蚬肉白酒蒜片橄榄油炒意粉  $118☸️☸️蚬肉同意粉份量多,意粉好出色,好食😧呢度地点好方便,得闲可以出来食个lunch, 价钱方面都好合理,菜式选择多,其实最钟意合环境,干净卫生😉

简单比几个好评先:

☸️蚬肉白酒蒜片橄榄油炒意粉  $118☸️☸️
蚬肉同意粉份量多,意粉好出色,好食😧