2018-04-20
第一次来食,朋友行下行下,见到这里环境好舒服,好华丽,就入咗嚟食饭。下午2点都已经好多人来食,我们食到5点。我哋叫咗两个午餐, 有汤,有餐包,有主菜同饮品。我们叫咗个烧加拿大黑毛猪鞍扒配苹果蓉(108元)另外加钱叫咗个饭好似要加18元。 个卖相都好靓,苹果蓉好好食,猪扒面有烧酱汁,猪扒点个苹果蓉呢好好食, 个黑毛猪烧到啱啱好,肉好嫩,多汁,好好食。 嚟咗一个忌廉蘑菇杂菌浓汤,个汤好浓烈蘑菇味,食落呢又有蘑菇肉,好有口感𠮶个汤,忌廉味重,好好味 。个牛角包呢好脆口,即焗暖上。另外一个系印度咖哩牛肋条配白饭 (88元), 咖哩味香,牛肋条好林,都好惹味, 好好食。餐饮叫咗杯热咖啡同冻奶茶 ,都好饮,食完野,这里环境好舒服,好靓,好高级,气氛好好,我哋坐咗三个钟头, 坐系到倾计好开心,食得都好舒服
下午2点都已经好多人来食,我们食到5点。
我哋叫咗两个午餐, 有汤,有餐包,有主菜同饮品。
个牛角包呢好脆口,即焗暖上。