2022-03-21 545 浏览
朋友极力推介呢间餐厅,今日陪完男朋友去附近就过黎试试!男朋友话之前几次嚟都满座,今日好难得揾到位😍 未黎之前仲谂紧会唔会好贵呢,fish and chip㖞闲闲地hkd 150+落楼啦,见到餐牌真系喜出望外!set lunch 都系88-110左右!我同男朋友各自嗌左一个午餐set,有汤或小食有主菜仲有餐茶~ 男朋友嗌左fish & chip配炸蘑菇小食,鳕鱼同薯条都炸得好好,炸蘑菇甚至系可以用外脆内juicy黎形容!我就嗌左白酒蚬肉意粉配鲜粟米蓉汤,蚬肉甜美份量亦都好多!粟米蓉汤饮得出真材实料无添加~ 店员服务非常窝心,好好人不断提示我地小心炸蘑菇热油啊~ 好钟意去呢啲小店食野chill chill一个下午!继续加油啊!!
白汁蚬肉意粉
炸鱼薯条