2020-03-13
一入个店既门口原来系打横推的。 原先我仲以为系向前推我今次系食佢个半自助午餐 , 两个人大约食咗140蚊 。 餐厅嘅装修服务嚟讲都算系合格嘅 。 感觉上好安静同埋可能而家市道唔好啦所以冇乜客人 。我自己食咗个辣嘅蚬肉意粉 , 觉得麻麻地 。 第一啦佢个辣度唔系好度位第二佢个蚬肉比较少 。 虽然我本身都钟意食啲有弹性嘅意粉 , 但系佢系比较硬但又未去到煮唔熟嘅阶段 。之后我男友叫咗个咖哩牛牛饭 。 味道中规中矩 , 正正常常 。唔难食既 。至于佢个沙律吧今次个汤系忌廉薯仔汤 , 饮嘅时候啲薯仔好容同埋好浓 。 一啲都唔似味精汤 。至于个沙律有三款酱 。有我最中意既芝麻酱 。正 最后佢啲甜品就麻麻地比较普通同埋偏向硬身 。 整体甜品方面嚟讲就not good 。总括而言 , 咁嘅价钱有咁嘅食物质素都算系咁 。 我好大机会会食第二次 。
至于个沙律有三款酱 。有我最中意既芝麻酱 。正