2022-10-21
早几个月嚟过一次,但实在太多人等位所以放弃咗,转咗去附近啲餐厅食。 今日闲日,又见天气开始凉就谂起揸车嚟呢度hea 吓。果然系闲日,12:30pm 左右只有3-4枱食客。 仲可以拣outdoor seat 望海食饭🫶🏻Lunch set 系$128起跳,有齐starter, main, dessert or tea 都几抵食。 我地一行4人就试晒佢当日4个set. 款款都唔错,pizza 够香脆,seafood pasta 正正常常,而加咗$50嘅hanger steak 都有水准配菜薯条更是高质。 可能客少嘅关系,服务都好好见我哋喺度自拍又主动帮我哋攞景影相👍🏻👍🏻唯一美中不足就系outdoor 嘅枱好细张,只适合2人。 不过其实系我哋拣嘅,为咗个海景🤭