2016-08-23 2331 浏览
服务差 差 差 差 差请唔到人就唔好接咁多客啦Book左台话有机会坐露天黎到真系露天都唔紧要见啲嘢食未到 出面又焗又热企系个露天门口位谂住凉小小问个侍应有冇得调返入去坐佢话啲客都入紧黎未有位住咁咪继续企下啰 啲嘢食又未得到见到有人走,我再问可唔可以调过去坐叫左三次个男侍应都扮听唔到叫个女侍应又话佢话唔到事要问返个男侍应我直接行埋去个男侍应身边问可唔可以调入黎坐?佢话ok,等佢执好张台先,叫我坐返出去等,佢话我企系个个位会骚扰到佢啲客真系好嬲啰⋯⋯你估我想企系度架?个露天位用啲胶封住哂,得把家庭式风扇仔系个头顶猛吹啲热气出黎,个位仲要系角落头,根本一啲风都冇,条街都凉过佢个露天啰!我问左你 你话冇位调 咁我咪企入少少吹下冷气,啲嘢食等到45分都仲话整紧,我叫饭,你就咁俾个意粉我再话我知冇哂饭,你有冇问过我意见?呢间餐厅真系离谱到极点唔赶时间可以去食,包你等45分钟后都仲整紧想生热痱就趁而家好即刻行动去book 个露天黎坐,仲要指明坐右边角落位包你愿望成真 要几热有几热
服务差 差 差 差 差

企系个露天门口位谂住凉小小
问个侍应有冇得调返入去坐
佢话啲客都入紧黎未有位住
咁咪继续企下啰 啲嘢食又未得
到见到有人走,我再问可唔可以调过去坐
叫左三次个男侍应都扮听唔到
叫个女侍应又话佢话唔到事要问返个男侍应

真系好嬲啰⋯⋯你估我想企系度架?
唔赶时间可以去食,包你等45分钟后都仲整紧
包你愿望成真 要几热有几热