2023-01-09
充满葡萄牙特色•铺满蓝白色花砖嘅CAFE成个TONE简洁得黎好舒服 室内室外都好IGable 打卡一流______________________________〰️ 𝗕𝗿𝗮𝘃𝗮 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗻 $138烟三文鱼•牛油果•大啡菇•炒蛋•香草薯粒•蕃茄•茄汁豆•贝果呢个AllDayBreakfast配搭好合我心🤣无油腻嘅烟肉同加工香肠 用上三文鱼全部元素都相对健康啲 light啲🤟🏿仲要配埋Bagel 有原味•蓝莓•墨西哥辣椒选择就咁睇应该系其中一间爱店 Blendit嘅出品🤣不过今次都系第一次识佢哋墨西哥辣椒呢个口味食落辣都比想像中高 系几过瘾又烟韧❤️〰️ 𝗠𝗮𝗾𝘂𝗶 𝗕𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 𝗕𝗼𝘄𝗹 $78乳酪底加左Superfruit之一嘅Maqui Berry食落酸酸甜甜 上面配有好几款新鲜水果香蕉 • 蓝莓 • 草莓 • 燕麦 • 奇亚籽水果本身嘅果糖同额外喺面层加嘅蜜糖 捞埋底层嘅乳酪一齐食岩岩好唔系好多地方有yogurt bowl 好难得🫡🤟🏿______________________________〰️ FlatWhite〰️ EspressoTonic作为咖啡店佢哋嘅咖啡
充满葡萄牙特色•铺满蓝白色花砖嘅CAFE
成个TONE简洁得黎好舒服