2019-07-21 211 浏览
天气热,路经太古广场,3个人行到累累地,谂住入去坐下,饮杯野倾下计。见到唔算太多人,价钱唔算太贵,咁就入去试下。餐牌上见到特别推介系川味珍珠,咁就好奇问下,原来珍珠都可以有辣味,听落好似怪怪地,都系试返正常野。我地叫左两杯黑糖珍珠鲜奶(重覆左2次),鲜橙柠檬茉莉绿。付款时才知要等半小时,我地都系谂住坐下抖下,店舖唔介意,我地可以等。揾到位,坐低后。因为无显示牌,所以唔知几时可以拎(或者有,我地揾唔到)约15分钟行出去睇,已经有啦,D冰已经溶溶地。拎到去,饮左啖。茶味偏浓,但点解无黑糖味。望返张单先知落错了,但我地肯定讲左2次,覆单佢地系话黑糖,点知出单时错左所以下次一定记得要睇单😔突然多左好多人食野,唔想麻烦就无去换啦。整体唔错,坐得舒服,服务态度好,饮品方便,感觉得茶有点苦涩,不过珍珠咬口唔错,饮完都几饱。下次会再想试黑糖珍珠鲜奶😁

,听落好似怪怪地,都系试返正常野。