2021-09-08
想同一位好耐无见嘅老朋友揾个地方舒舒服服坐下倾下计,食个lunch, 喺旺角附近其实多餐厅,不过如果系地铺,一般都细细间,坐得好迫,又多人等位,食到赶头赶命。而火车站果边大商场入面又系难等位,长期都好爆。今日去左呢度试,原来25楼嘅旺角街景系咁样嘅。Lunch 全部set都7折,折实大约$100/位。我同朋友都叫左个牛肉汉堡餐,有沙律、餐包、餐汤、餐饮。个沙律好值得赞,蔬菜系好新鲜,好fresh 系高级餐厅食到果种一样,个汁酸酸地好好味。Burger with french fries, 都算大份,一个女仔可能食唔晒。牛肉好juicy, 无问我几成熟,似系日本和牛汉堡的质感,好林。薯条炸到好脆,有小小似返炸的感觉,总结系好味嘅,坐得舒服,冷气好够,无限时,人唔多,旺角来讲算唔错。