2023-01-30 21 浏览
今日同友人嚟系下午茶时间 (大概3点左右去到) 唔洗等位直接入去食 ,但系呢个时间都有唔少人系入面, 繁忙时间应该一定会大排长龙🥵讲返碗大大米线先超浓蕃茄汤 🍅$54!!味道好有水准,虽然好似好平凡的超浓蕃茄汤,但成个汤底好够味,汤及食材都份量十足差点满泻 !米线口感亦好有弹性,条条爽滑,配埋佢地既嫩滑肥牛同大大粒既溏心蛋,一流享受。蚬肉紫菜汤 $60+惹味猪软骨!!蚬肉紫菜汤真系好正🥹食唔到辣嘅我呢个就系最好选择 唔使加嘢饮🧃汤底十分浓郁,甜甜既蚬肉瞬间就充斥整个口腔💥过后仲会有微微海水味!当中的惹味猪软骨同好出色🌟 YUMMY!米线制作过程虽然看似简单👀但想要突围而出就唔系咁易啦!而呢间火车头酸辣小窝做得到环境舒适而且又价钱合理,系长洲突围而出并非难事。如果唔多人绝对会再来食多一次 真系好好食🤤

超浓蕃茄汤 🍅$54!!

蚬肉紫菜汤 $60+惹味猪软骨!!