2024-03-25
放假就又系食同瞓同朋友想揾个地方食吓嘢倾吓偈大家又钟意饮酒,最后拣咗呢度呢度环境舒适,好chill好relax嘢食,我哋order brunch menu有3个前菜KARAAGE(CHICKEN THIGH, SPICY YOGURT, CORIANDER) + TMK CABBAGE SALAD (YUZU MAYO, TENKASU, SESAME, CARROT)+ SALMON TATAKI(WASABI PONZU, PICKLED DAIKON, RED CHILI, BLACK SESAME)其后可optional拣寿司手卷 …etc. (佢嘅寿司卷乜系可以无限refill)小食我几钟意佢signature (CRISPY TOFU)!!好味又可送酒仲有甜品雪糕 (炸香蕉雪糕几特别)我哋join埋90mins free flow wine package(任饮sake, 阿根廷嘅red wine, white wine, beer)轻轻松松,开心渡过周末!有机会会再去!不过当日去到,过咗12点就开始多人所以建议都系预先订枱,会稳阵一啲
同朋友想揾个地方食吓嘢倾吓偈
大家又钟意饮酒,最后拣咗呢度
呢度环境舒适,好chill好relax
嘢食,我哋order brunch menu
有3个前菜
仲有甜品雪糕 (炸香蕉雪糕几特别)
轻轻松松,开心渡过周末!有机会会再去!
不过当日去到,过咗12点就开始多人
所以建议都系预先订枱,会稳阵一啲