餐厅: Dazzling Cafe (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-09-09 118 浏览
今日响附近行街,见到呢间cafe 既野食好吸引,2人餐既食物好丰富,好多选择,而且入面环境唔错,好舒适,于是入去食晚餐😋🌟 酥脆软壳蟹凯萨沙律软壳蟹大只,炸得外层香脆,肉质鲜甜,仲有蟹膏,沙律菜新鲜,加试蛋碎,烟肉粒,好开胃,份量大份😋🌟 黑松露意大利面黑松露味浓郁,同意粉煮成后,再响上面放上黑松露酱,令意粉同磨菇更加香,味道更浓郁,而且调味岩岩好,必点😋🌟 我家·牛肉面牛肉煮得好淋,好入味,牛肉汤鲜甜,浓郁牛肉既味道,加上酸菜同葱花,令到牛肉汤更加香,面条煮得岩岩好,唔会太硬或者太淋身,而且有木耳做配菜,木耳酸酸甜甜,好开胃😋🌟 京都宇治抹茶红豆松饼松饼整成心形图案,卖相已经好吸引,松饼外层脆口,内里软熟,配上特浓搽茶雪糕,红豆蓉,再用搽茶酱伴碟,好好食,必点😋🌟 百香果鲜柚茶 x 皇家伯爵奶茶百香果鲜柚茶唔会太甜,用新鲜既水果整👍🏻伯爵奶茶,茶味香浓,奶味同茶味调教适中,必点😋

🌟 酥脆软壳蟹凯萨沙律

我家·牛肉面

🌟 京都宇治抹茶红豆松饼

京都宇治抹茶红豆松饼

🌟 百香果鲜柚茶 x 皇家伯爵奶茶

百香果鲜柚茶唔会太甜,用新鲜既水果整👍🏻
伯爵奶茶,茶味香浓,奶味同茶味调教适中,必点😋
百香果鲜柚茶
皇家伯爵奶茶