2018-05-09
CFK - stands for Chopsticks, Fork n Knife : )意思就系黎呢度食野, 无论筷子, 刀定叉你都有机会用到~因为呢度有西式, 日式, 泰式什至乎港式食物都有!!位于One Island South 1楼, 夜晚黎看似已经关晒门既商业大厦, 但当你揾到呢个小角落就代表你已经揾到呢度 : )环境清幽 有悠闲的cafe气息..大大幅挂墙画加大大片仿草墙壁..木制餐枱同云石餐枱任君选择☺️员工态度亦都非常友善呢^^~每日供应唔同款式既蛋糕柜黄竹坑对我黎讲确系远左d 但呢度胜在菜式大包围..乜都有d岩晒成日三心两意既朋友, 连饮品款都劲多! 仲要系好吸引~~芝士牛肉汉堡配薯条 HKD$118Long time no hamburger!🍔面包软软的 又有芝麻香...中层的厚切牛肉几软嫩 而且juicy!被一层薄薄的芝士包围住 唔算漏🧀~但最后个重点其实都系香脆微咸既薯条!!🍟佢又好好地加左d沙律菜 帮你减轻罪疚感😌泰式菠萝鸡肉炒饭 $98我钟意佢唔过咸兼唔油腻连我呢d肠易激综合症患者都好岩食😂菠萝粒饱满鲜甜 几乎每两啖就食到一粒鸡肉嫩滑又煎得几够火喉 仲有少量
意思就系黎呢度食野, 无论筷子, 刀定叉你都有机会用到~
因为呢度有西式, 日式, 泰式什至乎港式食物都有!! 位于One Island South 1楼, 夜晚黎看似已经关晒门既商业大厦, 但当你揾到呢个小角落
就代表你已经揾到呢度 : ) 环境清幽 有悠闲的cafe气息..
员工态度亦都非常友善呢^^~ 每日供应唔同款式既蛋糕柜 黄竹坑对我黎讲确系远左d 但呢度胜在菜式大包围..乜都有d
Long time no hamburger!🍔
被一层薄薄的芝士包围住 唔算漏🧀~
但最后个重点其实都系香脆微咸既薯条!!🍟
佢又好好地加左d沙律菜 帮你减轻罪疚感😌
我钟意佢唔过咸兼唔油腻
连我呢d肠易激综合症患者都好岩食😂
菠萝粒饱满鲜甜 几乎每两啖就食到一粒
鸡肉嫩滑又煎得几够火喉 仲有少量既腰果粒增加层次
整体不错🙌🏻
分别叫左热柚子茶$28同皇室玫瑰花茶$28🌹
玫瑰花茶有清清既花香搭茶香..饮落令人好舒服 不过提醒大家餐厅都收得几早(21:00)
所以想到访既朋友可以安排早少少既时间去呢~