2019-08-06 1527 浏览
八方云集可以算得上系香港好出名嘅一间食饺子同埋食煎饺嘅店舖当然选择都唔少钟意食辣嘅有香辣嘅肉味唔食得辣嘅话有蔬菜有粟米有招牌有咖喱款款都几好味道总有一款会啱你咁今次都试咗个招牌煎饺配面线餐咁有送埋豆浆或者酸梅汤成个餐加埋都系$39都算够饱而且每样野都系热辣辣至起码系新鲜嘅不过呢一间就似乎比较细座位唔多嘅情况之下再加上冷气都唔太充足所以食食吓都会感觉有少少热但系未去好顶唔顺嘅地步食物质素的确几好热而且煎饺皮脆内软温度啱啱好面线更加会系新鲜即刻得到而且份量都好祝未到少少咸但符合台湾嘅味道豆浆同出面平时饮多几日都差唔多其实味道水准都算几高但食食吓突然有只细蚊之飞咗入嚟可见餐厅入面嘅卫生可能有少少唔太好算系一个美中不足嘅地方

2019-08-01
  • 招牌煎饺