2019-07-14 1815 浏览
放假即刻同朋友嚟到呢度食个靓lunch ,见到呢间餐厅装修好有风格,好文青风、我哋呢啲伪文青就黎感受下气氛装潢非常之靓、好有特式!我地每人点左一款set lunch !仲要有优惠价set lunch 包餐汤及餐饮!🥢粟米汤,绝对唔系罐头粟米冲出嚟嘅,粟米汤非常之浓郁及香,见到佢咁有诚意已经即刻加分了。🥢黑松露野菌忌廉意大利粉,唔好睇佢好似份量好细咁,因为忌廉非常creamy ,所以其实都好饱肚架。🥢香葱猪扒配洋葱汁跟意粉,其实个餐本身系跟薯菜,但系唔想食薯菜所以我就加钱8$ 配左意粉,意粉居然系跟埋鲜蕃茄酱,非常之有诚意有心,而佢嘅蕃茄系新鲜蕃茄,所以会酸酸甜甜。猪扒份量非常之多!居然有3块,而猪扒煎得非常之香口、不过唔系黑毛猪,唔好太有幻想。🥢烧纽西兰西兰扒配薯菜,食lunch据扒嘅感觉真系非常好,放假relax! 牛扒烧到刚刚好、唔会太生、亦唔会好硬、难咬嚼!而薯条新鲜出炉、热辣辣,好脆一啲都唔淋。呢个放假之Weekday lunch,真系食得好开心😃

装潢非常之靓、好有特式!

我地每人点左一款set lunch !仲要有优惠价
set lunch 包餐汤及餐饮!

呢个放假之Weekday lunch,真系食得好开心😃