2024-09-30 2868 浏览
同朋友喺尖沙咀行开行,发觉肚饿起,刚好拣左阿闲泰泰式风味,价格好合理,性价比高,所以决定就同朋友食咗呢间 佢哋烧澳洲羊架红咖喱嘅烹调手艺好出色,羊架烤得啱啱好,口感扎实又咬落去香香嘅。配上浓郁嘅红咖喱,真系唔错然后有泰式生虾刺身,虾身鲜味十足,口感爽脆,每一口咸甜适中,味道甚好,尤期系加上泰式酸辣酱,感觉更提升咗啖口嘅味道,完全唔会觉得太生或者鱼腥味😋而且,佢哋个炭烤牛肉牛筋丸浓汤船面真系好出色,汤头饱满牛味,一啖牛肉,肉质柔软而且唔肥腻,搭配筋丸真系适合的刚刚好,味道好好!仲有,呢个方法特别适合钟意食船面嘅我啊👍🏽除咗以上呢啲,呢度嘅泰式烧烤鸡翼同样好味,皮烤得酥脆,肉嫩滑多汁,食落十分滋味,而且份量够足够饱,真材实料之作👍🏽饮品方面,我哋拣咗绿野仙踪果汁,饮落去甜甜仔,消暑解渴,特别适合夏天饮,令人饮完觉得好舒服无论你想约朋友聚餐定喺舒适环境享受美食,阿闲泰都系一个好拣择,我都会想再嚟帮衬架!