2017-06-18 99 浏览
今日难得星期日约好姊妹食lunch,我地就拣左呢间,贪佢无时限,可以慢慢食,慢慢倾。系门口见到餐厅装修好特别,坐位宽敞,播住轻松既音乐,感觉好舒适。之不过,侍应带我地坐底之后,见到其中一张櫈黏上一条条既长发,见到真系唔敢坐果张櫈,都有少少唔开胃。好彩我地得3个人,果张就变左空櫈啦~我地3个都叫左set lunch 安格斯汉堡,卖相唔错,份量都大份,好彩有d沙律菜中和一下,至于味道就一般,汉堡有点硬,但薯条有2款酱比你点,沙律菜+沙律汁都好味。唯一要弹既系侍应不停走黎收呢样,收果样。好似装薯条个兜,我倒晒薯条系碟到慢慢食,佢行过一手就拎走左薯条兜,如果可以等客人慢慢食完先收,或者问声先收,就唔会咁打扰啦~ 希望可以改善下。

好彩我地得3个人,果张就变左空櫈啦~

安格斯汉堡