2024-06-14 23 浏览
呢间cafe以葡萄牙风做装修🇵🇹 以蓝白色做主题 入到去既时候觉得简约同埋舒服 可以慢慢享受我既brunch 而且餐厅系pet-friendly🐶 所以带埋宠物都冇问题 ♡ʙʀᴀᴠᴀ ʙʀᴜɴᴄʜɪɴ $138呢个All Day Breakfast 好丰富 有烟三文鱼 牛油果🥑 焗豆🫘 炒蛋🥚 大啡菇🍄‍🟫 香草薯粒🥔 蕃茄🍅 bagel🥯 bagel拣左墨西歌辣椒味 唔会好辣 比起原味更钟意有味道既bagel 牛油果好大个 食完更加有饱肚感大啡菇又大又多汁薯粒加左香草上去更香同埋焗得好脆♡ᴅᴇʟᴜxᴇ ꜰɪɢ ɪᴛᴀʟɪᴀɴ ᴄɪᴀʙᴀᴛᴛᴀ $108呢个双重无花果意大利软包好有惊喜 意大利软包分开左一半 一边系咸另一边系甜的 咸果边舖满牛油果酱 再加上辣椒粉甜果边舖满乳酪同埋蜜糖🍯 仲有蓝莓🫐无花果甜甜地又几好味♡ᴘɪꜱᴛᴀᴄʜɪᴏ ʙᴀꜱǫᴜᴇ ᴄʜᴇᴇꜱᴇᴄᴀᴋᴇ $78开心果粉丝必点 巴斯克蛋糕有好浓既开心果味 蛋糕入口即融 好creamy 而且面头同埋伴碟有开心果碎作点缀 食完下次我都会想再食♡ᴛɪɴᴇ® ʙʀᴜɴᴏꜱᴛ™ ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴄᴏꜰꜰᴇᴇ $65

♡ʙʀᴀᴠᴀ ʙʀᴜɴᴄʜɪɴ $138
牛油果好大个 食完更加有饱肚感
大啡菇又大又多汁
薯粒加左香草上去更香同埋焗得好脆

咸果边舖满牛油果酱 再加上辣椒粉
甜果边舖满乳酪同埋蜜糖🍯 仲有蓝莓🫐
无花果甜甜地又几好味

上面有劲多挪威咸香焦糖芝士🧀配埋nutty既咖啡 整体唔会太腻 而且饮落有多层口感

♡ɪᴄᴇᴅ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ $46
抹茶味浓 岩唒钟意抹茶既人