2024-08-21
M Square 西贡店 - 海景放松好去处!地址: 西贡惠民路28号WM酒店地下低层A1号舖呢间M Square餐厅位于西贡区WM酒店,邻近市中心,坐小巴过去都只需8分钟,超级方便!餐厅装潢采用木质配色,带来一种舒适放松既感觉。坐系度食个靓靓西餐,同屋企人一齐慢慢享受,真系好Chill呀!除咗去市中心食海鲜之外,其实呢度亦系个不错嘅选择。餐厅面积好大,地方超宽敞,坐得好舒服。我哋叫咗几款招牌菜式,个个都好有水准,份量亦算足够,一家大细一齐食都食得好滋味招牌Push Rib Eye牛扒($458)做得好好,,肉质好软滑鲜嫩,外层有焦香,配料嘅薯茸同红酒烧汁亦配搭得好好。仲有特色黑松露杂菇薄饼($198),蘑菇种类好多元,配上黑松露香,饼皮脆口另外,芝士千层面($155)同法式多士甜品($138)都好正,,每款都超出我哋既期望,好有创意同层次。除咗主菜之外,佢哋个鸡尾酒$Mocktail: Fever Tree Gunner ($68)亦好饮,有兴趣既朋友仲可以试下。总括黎讲,呢间M Square餐厅系好值得黎多几次!黎亲西贡游玩一定要试下!😍
地址: 西贡惠民路28号WM酒店地下低层A1号舖