2018-07-05
今日早放LUNCH, 趁人唔多既时候就黎食个饭一入去, 觉得装修好企理, 好舒服所有主食都可以拣多饭, 普通同少饭我就叫左椰汁咖喱牛肋条饭(普通)配冻柠乐 ($78+$7), 加7蚊就有冻柠乐好抵饮呀朋友就叫左份自家制叉烧豆腐饭(少饭)配柚子蜜 ($63) 5分钟左右, 食物就到喇, 我觉得我碗牛肋条饭好香, 好惹味呀, 咖哩系沟左椰汁所以唔会好辣, 佢配左好多蔬菜好健康呀我朋友就钟意个叉烧系冇加色素冇添加, 佢觉得好FRESH 好好味我觉得呢个价钱好抵食呀, 又大碗又新鲜, 坐得又舒服, 冇平时咁多人果阵咁赶时间呀店员都好勤力, 佢地好WELCOME 小朋友, 会同隔离位既小朋友玩下咁餐厅仲设有特价时段: 12:45前埋单走人或者13:15后入座都可享全单减$10, 好抵食呀
一入去, 觉得装修好企理, 好舒服
所有主食都可以拣多饭, 普通同少饭
朋友就叫左份自家制叉烧豆腐饭(少饭)配柚子蜜 ($63)