2021-05-11
1911 浏览
母亲节食饭决定揾返啲高级享受既餐厅🍴好彩早两星期book位,呢到经常性full booking‼️一入门口感觉非常舒适,环境光猛。职员全部都好有礼貌,一坐底都即刻倒热茶比我地,不过因为舖头有落地大玻璃,出面啲阳光打入嚟非常之热,所以最后都选择冰水🤣🤣我地分别拣左: 极上A5和牛烧肉盛合、日替A5黑毛和牛盛合、酱汁薄烧A5黑毛和牛牛小排,另外仲追加左一碟牛舌🤩🤩。三个餐都有伴碟、饭、茶碗蒸个啲配埋。惊喜既系呢啲睇落咁细微既食物都整得咁出色。蛋非常滑溜,用料上乘、汤入面既牛都好软淋,牛味都仲keep到。唯一要弹既就系职员一上碟时无介绍边一份系边个盛合,亦无介绍碟上既牛系咩部位,幸好后来有位应该系经理的男职员过来逐样简介😋👏🏽牛肉一放入口即化,牛味出色又有,油香味既有,肉类真系非常高质,睇来由日本入口的牛肉又真系无花无假☺️而最惊喜嘅竟然系追加的牛舌!厚切4片,一啲都不孤寒!肉质厚实爽口,既不韧亦不膻😋😋😋抵赞‼️我地真系一路食,一路哗哗声🤣的确水准很高,体验一流☺️☺️💓价钱方面就真系唔平,不过想食质数保证,又想食得舒服、service既,呢到又真系几满意🤣🤣记住要黎既早啲book位啦!好似系无得w
A5黑毛和牛烧肉盛合
日替A5黑毛和牛
A5黑毛和牛牛小排
牛舌
记住要黎既早啲book位啦!好似系无得walkin架~~