2019-04-22 41 浏览
尖沙咀呢间楼上cafe比我想像中阔落好多,空间宽敞但设计简单舒服,如果想黎个轻食短聚,都系唔错嘅选择。.主食黎讲芝士巴拿马火腿蕃茄酱薄饼最出色,卖相吸引之余,味道都几好,四个人share啱啱好!.All day breakfast份量比想像中大,材料都算丰富,其中炒蛋够滑溜值得一赞👍🏻.Carbonara酱汁几多唔会太干,上碟时热辣辣,微微芝士味加上黑椒点缀,唔错!.野饮方面推介Bailey热朱古力😆👍🏻 香浓嘅热朱古力加上Bailey独特嘅香醇,好夹之余相信绝对无偷工减料😝.另外我地都order咗smoothie同frappes,味道呢就偏天然嘅🤣 唔特别推荐比嗜甜嘅朋友仔啊🤣🤣