2022-07-08 116 浏览
➖ 蟹籽海鲜意大利粉意粉酱食落应该系用忌廉底,意粉好挂汁捞埋食每啖都好入味。而意粉入边仲有好多细细既海鲜,有墨鱼仔、带子、青口、虾同蟹籽。呢碟意粉忌廉味虽然好香味道都唔错但一个人食会好滞,我食左3分2已经好有呢种感觉➖ 西班牙黑毛猪竹炭汉堡配香草薯条块汉堡扒咬落有啲猪肉碎粒口感几好,佢个酱汁都唔错几特别,如果无左个汁块汉堡扒其实有啲似中式煎肉饼。另外个包仲有生菜同蕃茄系入边,呢个组合同块汉堡扒好夹。而个薯条系好脆口果只唔好既位系冻左呢只会变左硬,我都系钟意炸完都淋身果啲薯条多啲➖ 日式黑芝麻芝士蛋糕唔系好食甜品既我都觉得呢件几好食,食落粒粒碎芝麻唔太甜带芝士味同埋个饼底都唔错🪧 一向都觉得cafe食唔饱我所以都好小去,但我今日揽住个肚走
➖ 蟹籽海鲜意大利粉

➖ 西班牙黑毛猪竹炭汉堡配香草薯条