2020-05-11
#支持良心餐厅香煎彩虹虾香草龙虾汁天使面$118印象唔系特别深刻🤣味道偏淡 但只汁识落唔会觉得好腻墨西哥芝士酱粟米薄脆$88唔错 (其实就好难整得难食嘅呢个)不过我唔系芝士控 所以系只系斋食/点sour and cream芝士控嘅大家觉得如果多啲芝士 系半溶状态嘅话会正宗啲同再好食啲烧南瓜鸡肉意大利饭$98南瓜同鸡肉系两个我好爱嘅东东不过食落就觉得鸡肉份量好少 南瓜味都唔算浓感觉上都比较淡味煎比目鱼配番茄沙沙酱$158鱼够滑 伴菜都多👍🏻 不过份量可以再多啲🤣香煎加拿大厚切猪鞍扒配意大利黑醋汁$178叫咗七成熟 其实佢有分七成同九成熟不过我自己觉得七成都偏un左啲 但系块肉又真系几厚切嘅🤣四季薄饼$108All Day breakfast $108两个都正正常常不过不失草莓麻糬窝夫🤩🤩$98呢个系成餐饭我觉得最值得推介ge😂😂窝夫外脆内软 面头上面啲cream 几light入面系真系会食到麻薯 虽然份量唔多 (私心的希望再多加啲麻薯)麻薯质感系软糯 当然再Q弹啲会好啲 不个收货㗎啦系waffle入面真系好难做到😂 所以我觉得前面𠮶啲唔试都好呢个都可以试吓😂 同埋唔会太过甜唔洗惊~总括
香煎彩虹虾香草龙虾汁天使面$118
印象唔系特别深刻🤣
味道偏淡 但只汁识落唔会觉得好腻
墨西哥芝士酱粟米薄脆$88
唔错 (其实就好难整得难食嘅呢个)
烧南瓜鸡肉意大利饭$98
草莓麻糬窝夫🤩🤩$98
呢个系成餐饭我觉得最值得推介ge😂😂
窝夫外脆内软 面头上面啲cream 几light
总括来讲呢度都坐得几舒服嘅
如果多人去嘅话记得要预先book位~