2022-04-28
难得疫情冇咁严重,限聚令又放宽,即刻约朋友去旺角行街,睇戏食饭,喺旺角睇完场戏,即刻上OpenRice望吓有咩好嘢食,见到附近有间Cafe啲嘢食都几吸引,价钱又公道于是就去试吓。YOLO CAFE & BAR 喺染布房街6-8号华乐大厦地下。喺戏院行过去都系几分钟。去到门口见到入边嘅装修非常之整洁,光猛整齐,而且空间感十分足够,坐低店员俾个QR code自己点食物,感觉都几舒服。呢度俾人嘅感觉好放松,望下餐牌都有几多嘢食,我哋点咗个是日精选,忌廉海鲜意大利饭,108元海鲜意大利饭买相好好,材料非常之丰富,饭煮到啱啱好软硬度适中,加上忌廉芝士洋葱海鲜,无论口感同味道嘅层次都非常之丰富,整体来讲好难喺出边食到咁好味嘅意大利饭。真系好好食。卡邦尼意粉 98 元。意粉好香芝士味道,加上有啲烟肉碎,整体来讲味道好夹,而且入口好Juice,意粉煮到啱啱好,唔会太林 ,咸淡度适中,值得推介。肉酱芝士焗大啡菇 78 元 ,呢个都算好抵食$78有两个大啡菇,而且啡菇上面铺满芝士肉碎各种调味,味道层次非常丰富,加上焗香嘅芝士,新鲜多汁嘅啡菇一齐食,一流。美式咖啡 咁热嘅天气饮杯冰凉嘅美式咖啡,简直系一个
去到门口见到入边嘅装修非常之整洁,光猛整齐,而且空间感十分足够,坐低店员俾个QR code自己点食物,感觉都几舒服。 呢度俾人嘅感觉好放松,望下餐牌都有几多嘢食,我哋点咗个是日精选,忌廉海鲜意大利饭,108元
海鲜意大利饭买相好好,材料非常之丰富,饭煮到啱啱好软硬度适中,加上忌廉芝士洋葱海鲜,无论口感同味道嘅层次都非常之丰富,整体来讲好难喺出边食到咁好味嘅意大利饭。真系好好食。 卡邦尼意粉 98 元。意粉好香芝士味道,加上有啲烟肉碎,整体来讲味道好夹,而且入口好Juice,意粉煮到啱啱好,唔会太林 ,咸淡度适中,值得推介。
美式咖啡 咁热嘅天气饮杯冰凉嘅美式咖啡,简直系一个享受,加上餐厅环境非常舒适好难喺旺角揾到咁好嘅地方。好值得推介👍