2020-12-13
本身对呢间餐厅充满期望仲特登坐的士赶6pm 前帮衬, 餐厅系充满特式多打咭位, 不过其实所有打咭位价钱已包左落d食物饮品到, cp值系超低。一杯so dirty 嘅冻咖啡同杯热朱古力系same size, $38都几贵。 其实 畀多少少都唔系好过份啫收得人$38 唔好咁孤寒啦! 另外仲叫咗bagle+black truffle cream cheese $56及daily special. bagle唔系特别好味,价钱系贵㗎啦都算la同出边差唔多, 出面bagle都系收得贵! 另外果件所谓daily special收得我$68 竟然系一块比phd mini pizza(有4块)其中一块仲细d嘅物体, 见到呢块嘢真系觉得好被呃钱嘅感觉。。。。无言! 应该改名为daily special cheat! 整体所有嘢嘅味道其实唔差 只系觉得cp值太低有呃钱嘅感觉 所有嘢都系self-serve唔值收呢个价钱!!!!以后唔会再黎 好彩冇去到尖沙咀𠮶间 𠮶间多啲嘢食会再畀人呃得再多啲钱
仲特登坐的士赶6pm 前帮衬,