📍 张保仔号我朋友系网上买package $398船上食tea真系几得意🤣影左好多相,我以为都几多人坐楼下,但系可能有好多人都怕晒所以坐晒楼上🙈楼下可以任意坐,如果影相嘅时候啲枱櫈成为你嘅障碍物你都可以拎开佢🙈 我都几员工都好好帮我哋影嘅相超级靓❤️船上Tea set包左两杯饮品,我叫左苹果汁、朋友叫左梳打水😙认真的说,Tea set唔太好食😟黑松露虾饺,个虾饺皮好大阵黑松露味,但食落冇咩味🍤黑蒜烧卖,黑蒜味不算太重,烧卖有啲甜🥶黑椒和牛酥,初头以为系叉烧酥,原来系黑椒和牛酥,都几重黑椒,不错👍🏻怀旧酥皮蛋挞,好难食🤕未食过啲咁难食嘅酥皮蛋挞🤢迷你慕丝草莓奶油,呢个系最好食😋唔似cream,酸酸甜甜🙌🏻柠檬小挞,☠️食左一啖就吐左🤮真系好好好好好难食🤮🤮🤮🤮马卡龙,味道不重的马卡龙歌剧蛋糕,死甜💀迷你提拉米苏,死甜again英式松饼配牛油及柚子果酱,正常及普通评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)食物质素❌❌环境⭐️⭐️⭐️⭐️服务质素⭐️⭐️⭐️⭐️价钱💸:埋单$798/2餐厅资料📋: 张保仔🕌地址: 中环/尖沙咀 海上 (上船地点: 中环九号公众码头, 尖沙咀一号公众码头, 文化中心旁边)☎️电话
📍 张保仔号
我朋友系网上买package $398

黑松露虾饺,个虾饺皮好大阵黑松露味,但食落冇咩味🍤
黑蒜烧卖,黑蒜味不算太重,烧卖有啲甜🥶
怀旧酥皮蛋挞,好难食🤕未食过啲咁难食嘅酥皮蛋挞🤢
柠檬小挞,☠️食左一啖就吐左🤮真系好好好好好难食🤮🤮🤮🤮
马卡龙,味道不重的马卡龙
歌剧蛋糕,死甜💀
迷你提拉米苏,死甜again
英式松饼配牛油及柚子果酱,正常及普通

评分时间❣️ (最多五颗星,如不推荐会打交叉)
食物质素❌❌
环境⭐️⭐️⭐️⭐️