个体验都唔错今日系庆祝父亲节,所以比阿妈捉咗一家人嚟食呢个系细邮轮上食嘅海鲜buffet (人均$490加一)虽然价钱上都唔系话最平 但系我觉得都物有所值,因为佢有海鲜食 仲可以喺邮轮上欣赏维港嘅夜景 🌃🌉 船上仲有live band表演tim 登船地点系北角东渡轮码头 北角站行出嚟都系5分钟倒其实作为香港人都好少咁样以游客嘅身份去我哋住紧嘅地方好多时候都系去人哋国家欣赏人哋海港嘅美景 但系就唔会喺自己住紧嘅地方咁样做🫠讲返啲食物 老实讲质素都算中上👍海鲜有青口 海螺 小龙虾同埋烟三文鱼 会不断refill唔会话抢完几轮就唔再提供 总之就系食到你唔食个炒蟹就麻麻哋,啲肉有啲梅熟食方面,有牛仔骨 白酒煮青口 咖喱牛腩 即切牛扒仲有铁板烧(烧青口,烧蔬菜,烧鸡软骨,烧鸡肾)仲有 几款cake鸡蛋布甸 仲有生果同埋牛奶公司嘅雪糕正正常常总括嚟讲今次体验都唔错 一家人都食得好开心好尽兴次次食自助餐都食到好饱呀救命🫣
个体验都唔错
登船地点系北角东渡轮码头 北角站行出嚟都系5分钟倒
其实作为香港人都好少咁样以游客嘅身份去我哋住紧嘅地方

讲返啲食物 老实讲质素都算中上👍
个炒蟹就麻麻哋,啲肉有啲梅

熟食方面,有牛仔骨 白酒煮青口 咖喱牛腩 即切牛扒
仲有铁板烧(烧青口,烧蔬菜,烧鸡软骨,烧鸡肾)

仲有 几款cake鸡蛋布甸 仲有生果同埋牛奶公司嘅雪糕
正正常常