2021-11-13 1050 浏览
🇹🇭船河 x 冬陰功🇹🇭推介指數 ❤️❤️❤️❤️🤍位於樂道泰式麵,平時lunch 排長龍好多人,有一次準時放飯先食到堂食。今晚約咗朋友响iSquare交收,咁不如過隔離食泰菜😋食店提供泰式粉麵、飯、小食及飲品,選擇不少。點選麵類可自由配搭湯底、主菜及粉麵。🥩船湯 x 頂級安格斯牛肉 x 河粉 HKD89✨船湯底深色,飲落濃厚。主角安格斯牛肉質地軟滑,牛味濃郁。配料有魚蛋、炸豬皮、白蘿蔔、秋葵等,感覺豐富。河粉索哂船湯,更加好味~🐽冬陰功 x 黑豚肉 x 黃麵 HKD69✨黑豚肉熟成度剛好,食落肉質滑且豬味濃。旁邊有鮮蝦、青口、秋葵、蟹柳、雜菌等。冬陰功湯底酸辣平衡,不經不覺湯都飲哂~🔥泰式小食拼盤 HKD69✨拼盤有3款泰式小食,每款2件。金黃色蝦餅食落彈牙帶點蝦鮮味,炸雞翼外脆內juicy,芝士雲吞芝士味突出。🧊泰式碟豆花特飲 /泰式青檸梳打特飲 HKD28@✨深紫色冰凍碟豆花,味道甜甜酸酸。食完脆炸小食,飲啖青檸梳打夠哂清新~總結:-食物 ❤️❤️❤️❤️🤍環境 ❤️❤️❤️❤️🤍服務 ❤️❤️❤️❤️🤍.··🔖 泰濃麵 (樂道) (尖沙咀)🪑尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A舖
🇹🇭船河 x 冬陰功🇹🇭

總結:-
食物 ❤️❤️❤️❤️🤍
環境 ❤️❤️❤️❤️🤍
服務 ❤️❤️❤️❤️🤍
🔖 泰濃麵 (樂道) (尖沙咀)
🪑尖沙咀樂道7號嘉樂大廈地下A舖