2023-08-06
火魔醉蜆 $88 必叫之選😍 又打卡又好食🤤 視覺效果一流🤣 職員仲會問你需唔需要拎定電話🤣 勁多隻蜆! 隻隻都勁大隻 用白油受乾蔥洋蔥炒香 好好味🤤 另外叫左2個dinner set 包左沙律/餐湯 是日餐湯係蒜蓉法包配洋蔥湯 沙律係輕盈健康既蕃茄莎莎沙律😍 仲配咗兩杯餐飲 $200 銅鑼灣呢個價錢真係超抵仲要有景睇 ! 24小時法式慢煮BABY PORK RIB $238 一上枱我哋仲以為係西班牙燒乳豬🤣 原來係超足料嘅醬! 份量唔少 肋骨燒到到岩岩好 咬一啖就可以完全甩晒骨 證明火候啱啱好 果然係二十四小時慢煮 紅酒慢燉牛面肉燴意大利飯 $198超正! 勁多牛面頰肉! 牛面頰肉又燉到超級冧😍 好香牛肉味 紅酒汁同牛肉真係夾到拍拍聲 超大碟意大利飯 意大利飯嘅軟硬程度啱啱好 唔會太硬! 出色 呢間良心小店啱啱開張 但都無咩人 😢 全晚都係得我哋一台客 佢間總店係喺油麻地 超高質 大家黎開銅鑼灣都可以嚟支持吓! 佢仲俾咗九折我哋下次嚟
火魔醉蜆 $88
另外叫左2個dinner set 包左沙律/餐湯